Esküvő

Egyesülés az üvegben!

ESKÜVŐI EMLÉK KÉSZÍTÉSE üvegpor összeöntésével.

Velem együtt dolgozva készül el életed nagy napjának elképesztő esküvői emléke. Az üvegpor öntés akárcsak a homok vagy gyertyagyújtás az életetek eggyé válását jelképezi. Előnye a homokkal vagy gyertyával szemben, hogy szeles szabadtéri esküvőn is könnyedén használható.

Most végig vezetlek a folyamaton.

Az induláshoz három dologra van szükséged:

  1. Válaszd ki a színeidet: Üvegpor színek
  2. Válaszd ki a végleges formát a webáruházamban: üvegkép, üvegváza, üvegszobor, üvegtál, lámpabúra.
  3. Rendeld meg: 2 szín választásával esküvői disztárgy csomag

Előre utalás után postai úton elküldöm az üvegdarát, üveg színeket.

 A végleges üvegművészeti darabokat kifejezetten úgy terveztem, hogy jól működjenek mindenféle színes kombinációval. A folyamat mentén minden lépést tökéletesítettem.

 Válassz Minimum 2 színt, de akár 4-6 színt is kombinálhatsz. Minden színt külön csomagocskákban küldök. 

Minden egyes megrendelést alaposan áttekintek, és minden egyes megrendelést kézileg csomagolok. Összehangolom a színárnyalatokat, hogy a legjobb eredményt kapjuk a végső üvegmunkában.

 AKTÍV módon kezdjétek el ezt a csodálatos kreatív folyamatot az esküvőtökön. :)

Kombináljátok, öntsétek össze az üvegkristályokat a szertartás során, ugyanúgy, mint egy homoköntési ünnepségen. A színes üveg kristályok a későbbi művészi folyamatban megjelenhetnek üvegképben, üveg vázában, üvegszoborban, üvegtálban, lámpa burában.

 Az esküvő után küldd vissza nekem az egyesített üvegkristályokat, és én elkészítem a kiválasztott üveg tárgyatokat.

 Ez a csodálatos emlék beszél majd mindig az esküvő napjának történetéről. Az esküvő egy pillanat alatt véget ér. Ügyfeleim gyakran megemlítik, hogy évekkel később amikor látják üveg készítményeimet otthonukban, visszatérnek a boldog emlékek. Egyedülállóan és gyönyörűen elmondja a nagyon különleges nap történetét örökre. Az üveg mint anyag jelentésében magában hordozza a lélek törékenységét, amire a házasság alatt vigyáznunk kell. Ezt a csodálatos finom egységet szímbolizálja.

 Az üvegpor öntés gyönyörű és tartós alternatívája a homok ceremóniának vagy a gyertya égetésnek.Veletek együtt, amikor a szertartás gyönyörű és egyedi részeként elindul a kreatív folyamat, egy nagyon személyre szabott műalkotás készül, hogy emlékezzünk az esküvő napjára.

Rendelés itt: 2 szín választásával esküvői disztárgy csomag megrendelése

Deák Zsuzsanna

üvegművész

Ha kérdésed akad, kérlek keress bizalommal: +3670 948 88 99, deakzsuzsanna76@gmail.com